Ingli Pai vanniõlidel on topeltmõju- need loovad meeleolu ning niisutavad ja pehmendavad nahka. Peale vanniskäiku puudub igasugune vajadus naha kreemitamiseks, sest imepeen õlikiht kandub ihule vanniskäigu kestel. Valida saab lõõgastava, toniseeriva või põletikku ja külmetust leevendava vanniõli vahel. Garanteeritud nauding igast vanniskäigust. Ei sisalda värv-, lõhna- ega säilitusaineid. Kasutamine: korgitäis õli segada sl. meega või rõõsa koorega. Segu lisada vanniveele, segada. Enne kasutamist loksutada.

Vanniõlid

12

VanniõIi külmetuse ja põIetiku Ieevendamiseks

Looduslik vanniõli mõjub põletikke ja valu leevendavalt, organismi puhastavalt, vereringet stimuleerivalt ning immuunsüsteemi tugevdavalt. Sisaldab antiseptilisi eeterlikke õlisid (kadakas, eukalüpt ja teepuu). Pakend: 50 ml. tume klaaspudel.

« Tagasi