Kui Sinu ihu on veelgi nõudlikum ja soovib veelgi enam niisutust, kasuta Ingli Pai näoõli. Ka kõige kuivem näonahk on peale Ingli Pai näoõli kasutamist siidpehme ja tervisest pakatav. Kui kunstlikud õlid annavad tihti leevendust vaid nahapinnale, siis looduslik õli tungib ka kõige sügavamate näonahakihtideni. Hiljemalt peale paarinädalast kasutamist on vahe silmnähtav. Ei sisalda värv-, lõhna- ega säilitusaineid. Kasutamine: kanda puhtale nahale õrnalt näpuotsadega tupsutades ja siludes. Enne kasutamist Ioksutada.

Näoõlid

10_3

Näoõli kuivale ja vananevale nahale

Sisaldab E ja A vitamiine; naharakke uuendavaid, jumet parandavaid, nahka pehmendavaid ning vereringet stimuleerivaid baas- ja eeterlikke õlisid (porgand, avokaado, jo-joba, oliiv, ilang-ilang ja sandlipuu). Pakend: 30 ml. tume klaaspudel.

« Tagasi