Looduslikust kosmeetikast

dummy_pilt copy

Miks valida Ingli Pai looduslik kosmeetika?

Kõiki Ingli Pai tooteid iseloomustab üks fakt- kasutatud on vaid kõige puhtamaid 100 % looduslikke tooraineid. Just sellepärast on Ingli Pai tooted tumedates klaaspakendites. On teaduslikult tõestatud, et ükski teine laialdases kasutuses olev materjal ei taga looduslike komponentide säilimist ilma kunstlike aineteta.

Esimese külmpressi taimeõlid, eeterlikud õlid, ravimuda, hüdrolaadid, Shea tree või, piimaproteiinid, polüsahhariid jt. baasmaterjalid on äärmiselt kõrge kvaliteediga. Baasmaterjalides ei ole loomseid rasvu ega mineraalõli ja neid ei ole kuumutatud ning nad võimaldavad meie terapeudil saavutada koostiste sellist taset, mis konkureerib parimatega kaubanduslikest toodetest. Need vahendid parandavad ja kiirendavad kudede ainevahetust ning aeglustavad seetõttu naha vananemist. Kaitsevad sidekoe rakke ja aeglustavad sellega kortsude teket. Tugevdavad naha loomulikku võimet niiskusetaseme säilitamisesks. – Kaasaegse kosmeetika võtmeküsimus! Annavad nahale noorusliku ja terve jume.

Me ei kasuta maskides, koorijates ja puhastuspiimades baasõlisid kuna õli imendub naha sügavamatesse kihtidesse ja toidab nahka ka seespoolt. Samuti imenduvad koos õliga segudes olevad ained. Maskide ja puhastuspiimade toime peab olema aga naha puhastumine ja koorimine, mustuse , liigse rasu ja surnud naharakkude eemaldamine, mitte nende sügavamatesse kihtidesse viimine.

Kindlasti sobivad Ingli Pai tooted  paljudele klientidele ka delikaatse lõhna tõttu. Kasutamise hetkel parajalt  meeldiv, värske, kuid hiljem imendudes õrnalt adutav, delikaatne.

« Tagasi