Eeterlike õlide segud saunameeleolu loomiseks. Hoolsalt valitud eeterlike õlide kombinatsioon annab unikaalse lõhnabuketi ning tõhustab saunaõlide toimet. Eeterlike õlide kasutamine saunalõhnadena on laialt levinud nii Eestis kui Soomes. Ingli Pai kombineeris aroomiteraapia tarkusi kasutades erinevatest õlidest unikaalsed segud, mis ei ole pelgalt lõhnad vaid mõjuvad ka meeleolu loojatena. Erinevatel segudel on näiteks organismi puhastavad, energiat andvad, liigesevalusid leevendavad, hingamisteid puhastavad, värskendavad, vereringet stimuleerivad, põletikku leevendavad või meeli rahustavad toimed. Meeldiv lõhn veel peale selle. Kasutamine: 1-2 korgitäit õli segada 1 liitri leiliveega. Enne kasutamist loksutada.

Saunaõlid

17

Saunaõli mentool, rosmariin, eukalüpt

Sisaldab vereringet stimuleerivaid, energiat andvaid, immuunsüsteemi tugevdavaid ja hingamisteid puhastavaid antiseptilisi eeterlikke õlisid (eukalüpt, mentool, rosmariin, piparmünt, tüümian, kamper). Pakend: 30 ml. tume klaaspudel.

« Tagasi