Eesti muda ravimõju on juba aastakümneid teada- tuntud nii siin kui piiritaga. Ingli Pai tõi turule Eesti esimesed isekasutatavad ravimudamaskid, mis on valmistatud Hiiumaa Käina lahe meremuda kõige kvaliteetsematest ja puhtamatest kihtidest ning hoolikalt valitud eeterlikest õlidest. Mudamaskidel on nahka värskendav ja jumet parandav toime. Soovitavalt kasutada kuurina üks purk paari kuu tagant. Ühest purgist jagub ca 6-8 maski jaoks. NB! Erinevalt mitmetest teiste tootjate mudamaskidest kasutab Ingli Pai elusat, kuumutamata muda, milles on säilinud kõik looduslikud mineraalid ja soolad. Ei sisalda värv-, lõhna- ega säilitusaineid. Kasutamine: hoida näol ja kaelal 5-10 min.

Ravimudamaskid

21

Ravimudamask tundlikule või aknega nahale

Sisaldab: nahapinnalt surnud rakke eemaldavaid, jumet parandavaid, antiseptilisi, põletikuvastaseid, nahka rahustavaid eeterlikke õlisid (roosipuu, kummel, lavendel), Hiiumaa Käina lahe meremuda. Pakend: 30 ml. tume klaaspurk.

« Tagasi