Kui Sinu ihu on veelgi nõudlikum ja soovib veelgi enam niisutust, kasuta Ingli Pai näoõli. Ka kõige kuivem näonahk on peale Ingli Pai näoõli kasutamist siidpehme ja tervisest pakatav. Kui kunstlikud õlid annavad tihti leevendust vaid nahapinnale, siis looduslik õli tungib ka kõige sügavamate näonahakihtideni. Hiljemalt peale paarinädalast kasutamist on vahe silmnähtav. Ei sisalda värv-, lõhna- ega säilitusaineid. Kasutamine: kanda puhtale nahale õrnalt näpuotsadega tupsutades ja siludes. Enne kasutamist Ioksutada.

Näoõlid

10_2

Näoõli kuperoossele ja poorsele nahale

Sisaldab E ja A vitamiine; jumet parandavaid, nahka pehmendavaid, vereringet stimuleerivaid, veresoonte seinu tugevdavaid ning poore ahendavaid baas- ja eeterlikke õlisid (jo-joba, porgand, avokaado, oliiv, küpress ning kummel või roos). Pakend: 30 ml. tume klaaspudel.

« Tagasi